Skorzonerrødder med kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Under det mørke jordydre er roden helt hvid. Dejlig som forret med rogn.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 skorzonerrødder
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl skorzonerrødderne og del dem i 8-10 cm lange stykker. Læg dem i koldt vand efterhånden som de er skrællede - så de ikke bliver mørke. Bring vand og salt i kog og kog rødderne i 15 - 20 min. - eller til de er møre. Tag rødderne op og dryp dem med citronsaft.

Ved serveringen

Fordel skorzonerrødderne på tallerkener og kom fraiche på toppen. Fordel herpå rødløg, purløg og afslut med kaviar. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: