Skorzonerrødder med kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Under det mørke jordydre er roden helt hvid. Dejlig som forret med rogn.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 skorzonerrødder
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl skorzonerrødderne og del dem i 8-10 cm lange stykker. Læg dem i koldt vand efterhånden som de er skrællede - så de ikke bliver mørke. Bring vand og salt i kog og kog rødderne i 15 - 20 min. - eller til de er møre. Tag rødderne op og dryp dem med citronsaft.

Ved serveringen

Fordel skorzonerrødderne på tallerkener og kom fraiche på toppen. Fordel herpå rødløg, purløg og afslut med kaviar. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 20 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag