Skorzonerrødder med kaviar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Under det mørke jordydre er roden helt hvid. Dejlig som forret med rogn.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 skorzonerrødder
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl skorzonerrødderne og del dem i 8-10 cm lange stykker. Læg dem i koldt vand efterhånden som de er skrællede - så de ikke bliver mørke. Bring vand og salt i kog og kog rødderne i 15 - 20 min. - eller til de er møre. Tag rødderne op og dryp dem med citronsaft.

Ved serveringen

Fordel skorzonerrødderne på tallerkener og kom fraiche på toppen. Fordel herpå rødløg, purløg og afslut med kaviar. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: