Vil du have en pizza, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og giver den helt rigtige ostefornemmelse, er mozzarella tern bedst på pizza. De kombinerer funktionalitet og smag på en måde, som ingen anden ost helt kan matche.
Arla Karolines Køkken® Økologisk hytteost 4% 200 g
Arla Karolines Køkken® økologiske hytteost er en mild friskost med fine bløde ostekorn rørt med en smule frisk fløde. Nyd den på en skive groft brød, i varme retter eller som en dip til rå grøntsagstave.
- Hytteost
- Økologisk
- Højt proteinindhold
- Find opskrifter på arla.dk/opskrifter
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: Økologisk MÆLK, økologisk FLØDE, MÆLKESYREKULTUR, salt, osteløbe (mikrobiel).
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
411 kJ / 98 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
4 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
2,6 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
1,7 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
1,7 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
14 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,83 gram
|
Opbevaringstemperatur
Åbnet 4-5 dage. Opbevares ved højst 5°C.
Opbevaringsperiode
17
Produceret
Sweden
Varenummer
100800
Stregkode
5740200030074
Vægt/volumen
200 g
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Hvordan laver man sin egen ost?
Risalamande
Brunkagedej
Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®
Hvordan bliver ost produceret?
Hvad er osteløbe?
Kogning af risengrød - høkasse eller ej?
Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste
Rabarbertrifli - Step by step guide
Hvordan laver du brunede kartofler?
Småkager og bagning
Forberedelser af julemiddagen d. 23. december
Mascarpone
Hvad er ricotta?