Vil du have en pizza, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og giver den helt rigtige ostefornemmelse, er mozzarella tern bedst på pizza. De kombinerer funktionalitet og smag på en måde, som ingen anden ost helt kan matche.
Arla Karolines Køkken® Whiskysauce m/ tomat & paprika 4% 0,5 L
Arla Karolines Køkken® whiskysauce er smagt til med paprika og afrundet med fløde. En perfekt balance mellem det stærke og det søde. Nyd den til en god bøf eller en saftig kylling.
- Whiskeysauce
- Nem aftensmad
- Find opskrifter på arla.dk/opskrifter
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: Oksebouillon (vand, salt, naturlig aroma, sukker, majsstivelse, kødekstrakt, oksefedt, løg, rosmarinekstrakt), FLØDE, worcestersauce (eddike (BYG, MALTEDDIKE (BYG)), vand, sukker, salt, karamel sirup, krydderier (SELLERI), citronolie), tomatpuré (4,9%), modificeret kartoffelstivelse, sukker, whisky (2,8%), paprika, løg, rosmarin, salt, hvidløgspulver. Indeholder 0,5% (vægtpct.) alkohol.
Allergener
indeholder: Selleri, Byg, Mælk og produkter på basis af mælk, Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis heraf
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
347 kJ / 83 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
4 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
2,5 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
8,9 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
5,5 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
0,7 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
1 gram
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 25°C
Opbevaringsperiode
166
Åbnet 4-5 dage. Opbevares i køleskab efter åbning ved højst 5°C.
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
65674
Stregkode
5711953074158
Vægt/volumen
0,5 l
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Hvordan laver man sin egen ost?
Risalamande
Brunkagedej
Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®
Hvordan bliver ost produceret?
Hvad er osteløbe?
Kogning af risengrød - høkasse eller ej?
Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste
Rabarbertrifli - Step by step guide
Hvordan laver du brunede kartofler?
Småkager og bagning
Forberedelser af julemiddagen d. 23. december
Mortens aften