Castello® Mellemlagret Danbo 45+ 500 g
Ostene fra Tistrup Mejeri har rødder i tre håndværksmæssige traditioner: Den særlige Tistrup kultur, osteklædet og den specielle rødkit. Vores stolte håndværkstraditioner er sammen med de bedste råvarer med til at sikre den erfarne ostespiser en oplevelse ud over den sædvanlige. Alle Castello® Tistrup ostene har en unik smag og får mere karakter, jo længere tid de er lagret. Den mellemlagrede skæreost er modnet i 14 uger.
Mellemlagret kan skæres I tynde skiver og serveres på groft brød, rugbrød eller kiks. Kan også serveres som snack med frisk rød eller grøn peberfrugt.
- Original Tistrup opskrift
- Aromatisk ost med et strejf af bitterhed
- Mellemlagret, modnet i ca. 14 uger
- Velegnet til morgenbrød
Alle Castello® produkter
Relaterede artikler

Kan man fryse ost?

Hvad er et osteklæde?

Mellemlagret ost

Hvad er osteløbe?

Ostens historie

Hvad er hvid pizza?

Hvorfor er der huller i ost?

Hvordan bliver ost produceret?

Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste

Hvordan opbevarer jeg ost?

Hvornår kommer man ost på pizza?

Ekstralagret ost

Hvordan laver man sin egen ost?

Hvordan bliver pizzabunden sprød?

Hvad er ostevalle?

Mascarpone

Ricotta

Hvad betyder det, at Danbo-osten er BGB-mærket?

Friskost
