Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Vil I gerne have kød til de bagte kartofler, kan du supplere fyldet med stegt bacon.
7495 kJ / 1791 kcal
209 kJ / 50 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 11,7 % | 1,4 g |
Kulhydrat: | 63,3 % | 7,8 g |
Fedt: | 25 % | 1,4 g |
Vil du selv sylte rødbeder, har du en opskrift her.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Bagekartofler (ca. 1 kg)
|
4 |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Rødløg i både (ca. 750 g)
|
8 |
---|---|
Rapsolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Fraiche
|
4 dl |
---|---|
Fintklippet purløg
|
1 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Syltede rødbeder i små tern
|
150 g |
---|---|
Kapers uden lage
|
100 g |
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
1 |
Fintrevet peberrod
|
4 spsk |
Fintklippet purløg
|
---|