Lav evt. dobbelt portion af dhalen og frys den, så har du nem mad en anden dag.
5996 kJ / 1433 kcal
212 kJ / 51 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 14,6 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 63,8 % | 8 g |
Fedt: | 21,6 % | 1,2 g |
Server et nybagt naanbrød til dhalen, det er så lækkert.
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Smør
|
15 g |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
|
2 |
Små knuste fed hvidløg
|
4 |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Karry
|
2 spsk |
Stødt spidskommen
|
1 spsk |
Stødt koriander
|
2 tsk |
Gulerødder i tern (ca. 300 g)
|
4 |
Tørrede røde linser - skyllede og afdryppede (ca. 3 dl)
|
250 g |
Grøntsagsbouillon
|
6 dl |
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Cherrytomater i halve
|
250 g |
Æble i tern (ca. 125 g)
|
1 |
Groft salt
|
1½ tsk |
Græsk yoghurt
|
2 dl |
---|---|
Agurk i små tern (ca. 150 g)
|
½ |
Hakket friske mynteblade
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Naanbrød
|
250 g |
---|---|
Frisk koriander og mynte
|