Indisk dhal med mynte-raita

Indisk dhal med mynte-raita

60+ min Hovedret
Fryseegnet
Mhmm... Indisk dhal. Dhal, dah, daal eller dal er en central ret i det indiske køkken, og kendes også i det pakistanske køkken. Dhal er for det meste tilberedt af bælgfrugter, særligt linser, men ses også tilberedt med kikærter eller bønner. Dhal er en dejligt lunende ret med en masse smagsgivende krydderier og grøntsager. Server dhal med en frisk mynte-raita, groft naanbrød og koriander - så bliver det ikke bedre.
Mere inspiration

Server et nybagt naanbrød til dhalen, det er så lækkert.

Naanbrød
20 min
Naanbrød
(44)
Velbekomme!
Frysetip

Lav evt. dobbelt portion af dhalen og frys den, så har du nem mad en anden dag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10402 kJ / 2486 kcal

Næringsindhold pr. 100g

368 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 20,4 % 4,4 g
Kulhydrat: 57 % 12,4 g
Fedt: 22,6 % 2,3 g
Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise