Ostesnegle
60+ min

Ostesnegle

Server bollerne til te, i madpakken eller som tilbehør til suppe.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostesnegle

Server bollerne til te, i madpakken eller som tilbehør til suppe.

14 stk. pr. portion

Antal portioner

Fyld

  • 2½ spsk dijonsennep
  • ½ bakke rucolasalat

Fremgangsmåde:

Udrør gær med lunet kærnemælk. Pisk ægget sammen og hæld halvdelen i kærnemælken. Gem resten til pensling. Tilsæt salt og mel og ælt dejen sammen til en glat og blød dej. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time. Slå dejen ned og rul den ud til en rektangel, ca. 30 x 40 cm. Drys den revne ost og chilipulveret over dejen og rul rouladen sammen på den lange led. Skær rullen ud i ca. 14 snegle. Læg dem på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve ca. 20 minutter. Pensl sneglene med det resterende æg pisket med lidt vand. Bag dem midt i ovnen og lad sneglene køle af.

Ved serveringen

Flæk sneglene og smør dem med et tyndt lag fransk sennep og læg dem sammen om rucolasalat.

Tips

Server sneglene til te, i madpakken eller som tilbehør til en suppe.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 16 %
Print