Ostesnegle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Server bollerne til te, i madpakken eller som tilbehør til suppe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

14 stk. pr. portion

Antal portioner

Fyld

  • 2½ spsk dijonsennep
  • ½ bakke rucolasalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Udrør gær med lunet kærnemælk. Pisk ægget sammen og hæld halvdelen i kærnemælken. Gem resten til pensling. Tilsæt salt og mel og ælt dejen sammen til en glat og blød dej. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time. Slå dejen ned og rul den ud til en rektangel, ca. 30 x 40 cm. Drys den revne ost og chilipulveret over dejen og rul rouladen sammen på den lange led. Skær rullen ud i ca. 14 snegle. Læg dem på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve ca. 20 minutter. Pensl sneglene med det resterende æg pisket med lidt vand. Bag dem midt i ovnen og lad sneglene køle af.

Flæk sneglene og smør dem med et tyndt lag fransk sennep og læg dem sammen om rucolasalat.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Server sneglene til te, i madpakken eller som tilbehør til en suppe.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 17 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag