15-20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Ostesnurrerne kan fryses. Lun dem inden serveringen.
10653 kJ / 2546 kcal
965 kJ / 231 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 20,6 % | 11,7 g |
Kulhydrat: | 49,7 % | 28,2 g |
Fedt: | 29,7 % | 7,7 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Vand - lillefingervarmt
|
2 dl |
---|---|
Gær
|
25 g |
Skyr naturel
|
2 dl |
Groft salt
|
1½ tsk |
Grovvalsede havregryn (ca. 1½ dl)
|
60 g |
Sigtet speltmel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Groftrevet cheddarost
|
200 g |
---|---|
Hakkede bløde soltørrede tomater
|
50 g |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Finthakkede frisk rosmarin eller timianblade
|
2 spsk |
Vand
|
---|