Rabarberkoldskål med lakrids

60+ min Mellemmåltid Dessert

Skøn sommerdessert med et strejf af lakrids som får et syrligt modspil fra rabarber.

Rabarberkoldskål med lakrids
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9529 kJ / 2278 kcal

Næringsindhold pr. 100g

386 kJ / 92 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 16,4 % 3,7 g
Kulhydrat: 73,6 % 16,7 g
Fedt: 10 % 1 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser