Salat med æbler, ost og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Friske dadler og gul ost er en rigtig dejlig kombination, der skal prøves.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern stenene fra dadlerne og skær dadlerne i strimler. Skær osten i tern. Halver æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i skiver. Skræl rødløget og skær det i skiver. Riv salaten i mindre stykker og bland den med løget i en skål. Hak 2/3 af valnøddekernerne. Bland de hakkede nødder, sennep og fløde. Rør dressingen i salaten. Kom dadler, ost, æbler og de hele valnøddekerner i salaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

De søde dadler kræver sødme i vinen. Derfor vil den halvtørre vouvray på chenin blanc-druen være oplagt til denne salat Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar