Salat med æbler, ost og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Friske dadler og gul ost er en rigtig dejlig kombination, der skal prøves.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 friske dadler
  • 150 g Castello Tistrup® ML 24% (45+)
  • 2 æbler
  • ½ rødløg
  • 150 g blandet salat, fx iceberg og lolo rossasalat
  • ½ dl valnøddekerner
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern stenene fra dadlerne og skær dadlerne i strimler. Skær osten i tern. Halver æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i skiver. Skræl rødløget og skær det i skiver. Riv salaten i mindre stykker og bland den med løget i en skål. Hak 2/3 af valnøddekernerne. Bland de hakkede nødder, sennep og fløde. Rør dressingen i salaten. Kom dadler, ost, æbler og de hele valnøddekerner i salaten.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 45 %

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

De søde dadler kræver sødme i vinen. Derfor vil den halvtørre vouvray på chenin blanc-druen være oplagt til denne salat Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar

Andre gode forslag