Salat med æbler, ost og dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Friske dadler og gul ost er en rigtig dejlig kombination, der skal prøves.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern stenene fra dadlerne og skær dadlerne i strimler. Skær osten i tern. Halver æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i skiver. Skræl rødløget og skær det i skiver. Riv salaten i mindre stykker og bland den med løget i en skål. Hak 2/3 af valnøddekernerne. Bland de hakkede nødder, sennep og fløde. Rør dressingen i salaten. Kom dadler, ost, æbler og de hele valnøddekerner i salaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

De søde dadler kræver sødme i vinen. Derfor vil den halvtørre vouvray på chenin blanc-druen være oplagt til denne salat Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til græskar