En vintervariant af salsaen kan være med bladselleri i stedet for radiser. Og aspargesene kan du skifte ud med aspargesbroccoli (broccolini).
10160 kJ / 2428 kcal
453 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 18,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 11,7 g |
Fedt: | 37,2 % | 4,6 g |
Prøv denne klassiske omelet med ost.
300 g
Tomater i små tern
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i små tern (ca. 300 g)
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
200 g
Radiser eller ræddiker i halve skiver
|
|
1
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
6
Æg
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
|
50 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
|
200 g
Rensede grønne asparges (ca. 20 stk.) (ca. g)
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
50 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
300 g
Ristet rugbrød (ca. g)
|