Grøn omelet med rød salsa
30 min
•
&format=webp)
Grøn omelet fyldt med spinat og asparges. Serveret med en smagfuld rød salsa. Velbekomme!
Ingredienser
Rød salsa
300 g
Tomater i små tern
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i små tern (ca. 300 g)
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
200 g
Radiser eller ræddiker i halve skiver
|
|
1
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Omelet
6
Æg
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
|
50 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
|
200 g
Rensede grønne asparges (ca. 20 stk.) (ca. g)
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
Tilbehør
50 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
300 g
Ristet rugbrød (ca. g)
|
Sådan gør du
Rød salsa
Omelet
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
En vintervariant af salsaen kan være med bladselleri i stedet for radiser. Og aspargesene kan du skifte ud med aspargesbroccoli (broccolini).
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
368 kJ / 88 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 4,9 g |
Fedt: | 3,7 g |
Kulhydrat: | 8,7 g |
