• Artikler
  • Lækker aftensmad til kæresten

Lækker aftensmad til kæresten

Lækker aftensmad til kæresten

Mangler du inspiration til en lækker middag sammen med kæresten, så behøver du ikke lede længere. Her er alle opskrifterne, du behøver. Retterne her på siden vil sætte din udkårnes hjerte i brand og er perfekte til en romantisk middag for 2. Svært behøver det heller ikke at være - du finder opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til kokke på alle niveauer.

Hurtig og nem aftensmad til kæresten

Her er redningen, når maden skal på bordet i en fart og samtidig være mættende. Selvom det skal gå stærkt, kan det godt blive et super godt aftensmåltid.

Klassisk aftensmad til kærestemiddagen

Du behøver ikke diske op med finere fransk kogekunst for at imponere med lækker aftensmad til kæresten. Det er som bekendt tanken, der tæller, og hvad er mere klassisk end den romantiske spaghetti og kødsovs-klassiker fra Lady & Vagabonden. Her med en spicy tomatflødesovs og lækre kødboller, der er som skabt til at skabe god stemning under middagen. Prøv også den super-saftige burger med masser af smæk på smagen.

Italiensk forkælelse for 2

Det italienske køkken er en kilde til uendelig inspiration for kærestemiddage. Prøv en cremet risotto med bid fra grønne asparges og ærter, eller en hjemmelavet pizza med tynd, sprød bund og ost og solmodne tomater. Til dessert er der også masser af frås at vælge imellem. Panna cotta er en lækker flødedessert, men du kan også servere Tiramisu - den klassiske italienske dessert, der her er tilberedt af cremefraiche 38 % i stedet for mascarpone ost.

Romantisk fransk middag

Coq au vin er naturligvis en fransk vinder-ret. Tilbered den med hvidvin, og det giver en dejlig frisk og cremet sauce, som din kæreste vil elske. Server med sprøde ovnbagte timiankartofler, og den romantiske middag er fuldendt. Franske desserter er verdensberømte, og du kan med fordel drysse lidt af glamouren ned over jeres kærestemiddag med en klassisk fransk creme brulée, med et fantastisk, tyndt låg af sprødt brændt sukker. En sød og frisk dessert, som helt sikkert vil tage kegler ved middagsbordet.

Valentinsdag

Den hjerterøde tomat-chilisuppe med små hjerteformede ostebrød burde kunne smelte de fleste hjerter eller sætte dem i brand. Prøv også de lækre, vegetariske små pirogger med yoghurtdressing som en del af en lækker aftensmad til kæresten.

Se også vores tema om Valentinsdag her.