Muffins med oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Giver middelhavsduft i køkkenet. Nybagte muffins gør alle glade.

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr osteternene groft. Bland mel, bagepulver, salt, ost og oliven. Pisk æg, fedtstof og yoghurt sammen og rør det i melblandingen. Fordel dejen i 12 muffinsforme eller store papirsforme. Bag de 12 muffins midt i ovnen. Lad de bagte muffins køle lidt af i formen - vend dem ud og lad dem køle helt af på en bagerist. De bagte muffins smager dejligt til fx tomatsuppe.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10300 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: