Butter Hack af Jægerinden

Bålstegt dyreryg

- med persille Butter Hack

HER ER, HVAD DU SKAL BRUGE:

Butter Hack:
50 g tempereret smør
1 håndfuld frisk persille
Salt
Peber


Bålstegt dyreryg:
1 stk dyreryg
1 håndfuld padrons
Havsalt
Parmesan

FREMGANGSMÅDE:

  1. Find det temperede smør frem og placer det i en skål.
  2. Hak den friske persille meget fint, og rør det sammen med smørret.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Brug folie eller bagepapir til at forme
    persillesmørret til en rulle, og læg den indpakkede smør på køl.
  5. Skær dyreryggen ud til fileter.
  6. Steg bukkefileterne 3 minutter på hver side over høj varme. Sluk for varmen og lad kølet hvile i 5 minutter
    før servering.
  7. Smid samtidig en håndfuld sprøde padrons på panden,
    og lad dem stege med.
  8. Server dyreryggen med tynde skiver af frisk persillesmør, et drys havsalt og pandestegte padrons.
  9. Top retten med friskrevet parmesan

    Velbekomme.
DOWNLOAD E-KOGEBOG