Butter Hacks af Mads Cortsen

Butter Hack med dild, korianderfrø og oliven

- god til grillet fisk

Danmark er omringet af kystlinje, og derfor vælter vi os i alle havets lækkerier.

Her får du en opskrift på smør, som er velegnet til stort set alt fisk du kan finde på at smække på grillen.

Her er, hvad du skal bruge:

  • 1 pakke tempereret smør
  • 1 bundt dild
  • 1 tsk ristede og knuste korianderfrø
  • 2 spsk udstenede oliven. Gerne Kalamataoliven.
  • 1 tsk citronskal
  • Lidt flagesalt

Se hvordan man gør i videoen.

Fremgangsmåde

  1. Hak dild inkl. stilken og de udstenede oliven så fint som muligt
  2. Mix dild og oliven med det temperede smør. Smag smørblandingen til med de knuste og ristede korianderfrø, citronskal og flagesalt. Giv det også gerne et skud sort peber
  3. Du kan bruge smørret til stort set alt slags fisk
  4. Prøv fx at glaser din grillede laks med et par skefulde af smørret, og bare lade smørret fordele sig ned mellem lamellerne i fisken. Du kan også stege et stykke lys fisk som eksempelvis pighvar eller torsk og pensle med smørret til sidst