Butter Hack af Liv Martine

Butter Hack med stjerneanis og appelsinskal

- god til risengrød

Her er, hvad du skal bruge:

  • 400 g tempereret smør
  • 3 spsk kanel 
  • 2 spsk  honning 
  • 2 tsk kardemomme 
  • 1 appelsin
  • 2 tsk revet stjerneanis

Se hvordan man gør i videoen.

Fremgangsmåde

  1. Start med at piske smørret, indtil det er lyst og luftigt. Det skal piskes i 5-10 minutter. 
  2. Tilsæt herefter kanel, honning, kardemomme, skal fra en hel appelsin og saften fra en halv appelsin.
  3. Riv lidt stjerneanis ned i massen og pisk det hele sammen.
  4. Smag til med salt og eventuel ekstra kanel og/eller stjerneanis.
  5. Nu har du en lækker julesmør, der kan bruges til risengrød.
  6. Kom halvdelen af julesmørret op i en sprøjtepose med en flerrillet tyl og lav fine knopper på et stykke bagepapir. Resten af smørret kan du støbe i en silikoneform.
  7. Kom smørret på frost i 1 time og de er klar til servering.