Muffins med ost og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Prøv dem i stedet for brød - som mellemmåltid eller til middagen.

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner
  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 125 g grahamsmel (ca. 2 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • ¾ tsk groft salt
  • 150 g groftrevet Riberhus® økologisk ML 24%
  • 1 dl grofthakkede sorte oliven uden sten
  • 4 æg
  • ½ dl rapsolie
  • 2 dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, salt, 2/3 af osten og oliven. Pisk æg, fedtstof og yoghurt sammen og rør det i melblandingen. Fordel dejen i 12 muffinsforme eller store papirsforme (ca. ¾ dl i hver). Drys med det sidste af osten. Bag de 12 muffins midt i ovnen. Lad de bagte muffins køle lidt af i formen - vend dem ud og lad dem køle helt af på en bagerist.

Tip

Brug de bagte muffins til brunch, eller som tilbehør til suppe m.m.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 40 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: