Muffins med ost og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Prøv dem i stedet for brød - som mellemmåltid eller til middagen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 125 g grahamsmel (ca. 2 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • ¾ tsk groft salt
  • 150 g groftrevet Riberhus® økologisk ML 24%
  • 1 dl grofthakkede sorte oliven uden sten
  • 4 æg
  • ½ dl rapsolie
  • 2 dl Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, bagepulver, salt, 2/3 af osten og oliven. Pisk æg, fedtstof og yoghurt sammen og rør det i melblandingen. Fordel dejen i 12 muffinsforme eller store papirsforme (ca. ¾ dl i hver). Drys med det sidste af osten. Bag de 12 muffins midt i ovnen. Lad de bagte muffins køle lidt af i formen - vend dem ud og lad dem køle helt af på en bagerist.

Tip

Brug de bagte muffins til brunch, eller som tilbehør til suppe m.m.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag