Vil du have en pizza, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og giver den helt rigtige ostefornemmelse, er mozzarella tern bedst på pizza. De kombinerer funktionalitet og smag på en måde, som ingen anden ost helt kan matche.
Arla Karolines Køkken® Fraiche med paprika og chili 11% 200 g
Fraiche med paprika og chili gør det nemt at tilføje smag til hverdagsmadlavningen. Fraichen er perfekt til både kolde og varme retter med grøntsager, kylling, fisk og kød, og særdeles velegnet til pastaretter. Fraichen er også god som kold eller varm sauce og dip.
Arla Karolines Køkken fraiche med paprika og chili - din hjælpende hånd til nem og hurtig hverdagsmad.
- Fraiche med paprika og chili
- Syrnet fløde
- Fraichen er perfekt til både kolde og varme retter med grøntsager, kylling, fisk og kød.
- Særdeles velegnet til pasta-og gryderetter samt mexicanske- og tex mex retter. Den fungerer også som en kold sauce eller dip.
- Velegnet til nemme og hurtige måltider
- Nem hverdagsmad
- Find opskrifter på arla.dk/opskrifter
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: Pasteuriseret FLØDE, rød og grøn peberfrugt 10%, tomatkoncentrat, sukker, salt, modificeret majsstivelse, stabilisatorer (johannesbrødkernemel, pektin), chilipulver, citronsaftkoncentrat, tørret løg, hvidløg, tørret purløg, majsstivelse, naturlig chiliaroma, tørret dild, MÆLKESYREKULTUR.
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
567 kJ / 137 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
11 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
7,1 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
5,3 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
4,6 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
2,8 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
1,2 gram
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 8°C - anbefalet 5°C.
Opbevaringsperiode
15
Åbnet 4-5 dage <8°C.
Produceret
Sweden
Varenummer
596245
Stregkode
7311870012172
Vægt/volumen
200 g
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Hvordan laver man sin egen ost?
Risalamande
Brunkagedej
Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®
Hvordan bliver ost produceret?
Hvad er osteløbe?
Kogning af risengrød - høkasse eller ej?
Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste
Rabarbertrifli - Step by step guide
Hvordan laver du brunede kartofler?
Småkager og bagning
Forberedelser af julemiddagen d. 23. december
Chokolade
Creme fraiche
Alt om kiwi
Alt om jordbær