Vil du have en pizza, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og giver den helt rigtige ostefornemmelse, er mozzarella tern bedst på pizza. De kombinerer funktionalitet og smag på en måde, som ingen anden ost helt kan matche.
Arla Karolines Køkken® Kvark 0,3% 500 g
Arla Karolines Køkken® kvark 0,3% er et friskost produkt. Smagen er frisk syrlig og mild og konsistensen er fast og cremet. Den er velegnet til bagning, på brød, til dressinger og i varme retter fx saucer, supper og sammenkogte retter. Anvendes den til varme retter, er det vigtigt at røre den op med mel, ellers vil den skille ved kogning.
- Kvark 0,3% fedt
- Friskost
- Yoghurt
- Find opskrifter på arla.dk/opskrifter
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: SKUMMETMÆLK (EU-mælk), MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel).
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
292 kJ / 69 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
0,3 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
0,2 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
3,9 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
3,9 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
12 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,1 gram
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 5°C. Åbnet: 4-5 dage, ofte god efter.
Opbevaringsperiode
18
Produceret
Germany
Varenummer
20321
Stregkode
5760466894821
Vægt/volumen
500 g
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Kvark
Hvordan laver man sin egen ost?
Risalamande
Brunkagedej
Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®
Hvordan bliver ost produceret?
Hvad er osteløbe?
Kogning af risengrød - høkasse eller ej?
Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste
Rabarbertrifli - Step by step guide
Hvordan laver du brunede kartofler?
Yoghurtens historie
Småkager og bagning