Arla Karolines Køkken® blev først en del af Arla Foods i 2003 – dog startede Karolines Køkken® allerede i 1962 i et beskedent og mørkt kælderlokale i Sonnesgade i Aarhus. Her afvejede og afprøvede to husholdningslærerinder de første opskrifter i den senere hastigt voksende og populære serie af Karoline® løsblade, kogebøger mm.

Arla Karolines Køkken® Kvark 0,3% 500 g
Arla Karolines Køkken® kvark 0,3% er et friskost produkt. Smagen er frisk syrlig og mild og konsistensen er fast og cremet. Den er velegnet til bagning, på brød, til dressinger og i varme retter fx saucer, supper og sammenkogte retter. Anvendes den til varme retter, er det vigtigt at røre den op med mel, ellers vil den skille ved kogning.
- Kvark 0,3% fedt
- Friskost
- Yoghurt
- Find opskrifter på arla.dk/opskrifter
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler

Halloumi

Kvark

Hvordan laver man sin egen ost?

Risalamande

Brunkagedej

Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®

Hvordan bliver ost produceret?

Hvad er osteløbe?

Kogning af risengrød - høkasse eller ej?

Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste

Rabarbertrifli - Step by step guide

Hvordan laver du brunede kartofler?

Yoghurtens historie

Småkager og bagning
