Konkurrence Karolines Køkken
Konkurrencebetingelser

Vind en el-ladcykel og cykelhjelm med Karolines Køkken®

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Arla Foods amba, CVR-nr. 25 31 37 63, Sønderhøj 14, 8260 Viby J (”Konkurrenceudbyderen”). Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til arladialog@arlafoods.com.

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at oplyse dit navn og din email-adresse, og ved at svare rigtigt på 3 ud af 6 spørgsmål i Karolines Køkken®s sandt/falsk quiz. Du kan deltage på vores hjemmeside eller ved at scanne QR-koden på POS materialet ved demo aktiviteten i butikken, biografen eller universitet.

Du kan tilmelde dig konkurrencen fra den 01-11-2021 til 05-12-2021 kl. 23:59. Du har hver dag 3 forsøg til at løse sandt/falsk quizzen og kan derfor få op til 3 lodder om dagen.

Hvem kan deltage?

Du kan kun deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Konkurrenceudbyderen og datterselskaber samt deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Hvad kan man vinde?

Præmien er 1 stk. Nihola Family el-ladcykel med el og 1 stk. Karolines Køkken® cykelhjelm til en samlet værdi af 27.000 DKK. Præmien/præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Gevinstafgiften betales af Konkurrenceudbyderen. Hvis vinderen som følge af præmien pådrager sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser hæfter Konkurrenceudbyderen ikke herfor.

Udvælgelse og offentliggørelse af vinder

Vinderen udvælges ved tilfældig lodtrækning den 06-12-2021 og vil blive kontaktet direkte af Konkurrenceudbyderen via arladialog@arlafoods.com. Hver vinder vil desuden blive offentliggjort på Karolines Køkken®s Facebook -og instragramside og på arla.dk

For at kunne modtage præmien er vinderen forpligtet til at oplyse fulde navn, alder, mobilnummer, adresse samt øvrige relevante oplysninger til brug for fremsendelse af præmien. Oplysningerne skal sendes til arladialog@arlafoods.com. Hvis vinderen ikke besvarer Konkurrenceudbyderens henvendelse indenfor 3 kalenderdage, har Konkurrenceudbyderen ret til at udvælge en ny vinder. Hvis Konkurrenceudbyderen kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, er Konkurrenceudbyderen ikke ansvarlig, hvis vinderen ikke modtager præmien. Konkurrenceudbyderen er berettiget til frit og uden særskilt vederlag at anvende oplysningerne om vinderen/vinderne samt de vindende opslag/billede/besvarelse til ethvert formål, herunder reklame og markedsføring i enhver form.

Øvrigt

Konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til at blokere eller slette indhold og billeder, der krænker tredjemands rettigheder, og ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Konkurrenceudbyderen sig retten at straks at ekskludere deltagere fra konkurrencen. Konkurrenceudbyderen er berettiget til at stoppe konkurrencen, hvis det måtte vise sig nødvendigt, og Konkurrenceudbyderen er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse i konkurrencen.

Behandling af dine persondata i forbindelse med konkurrencen

Vi registrerer de persondata, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen (navn og e-mailadresse). Det er frivilligt at deltage i konkurrencen. Du er ikke forpligtet til at give os personoplysningerne, men konsekvensen vil være, at du ikke kan deltage i konkurrencen. Vi bruger dine persondata til at administrere konkurrencen, finde og kontakte en vinder, og overlevere præmien og sende dig nyhedsbreve og markedsføring. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med konkurrencer, hvor længe vi opbevarer dine persondata og om dine rettigheder i vores privatlivspolitik, som du finder her.