Ingefærkrydret suppe med torsk og kokos
30 min

Ingefærkrydret suppe med torsk og kokos

Med en færdigkøbt suppe som base, kan du på ingen tid lave en lækker forret. Kokos, peanuts, rosiner og rødløg udgør en anderledes og spændende topping.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ingefærkrydret suppe med torsk og kokos

Med en færdigkøbt suppe som base, kan du på ingen tid lave en lækker forret. Kokos, peanuts, rosiner og rødløg udgør en anderledes og spændende topping.

Antal portioner
  • 300 g renset torskefilet
  • 1½ spsk friskpresset limesaft

Kokostopping

  • 10 g smør
  • 1 grofthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 50 g kokosmel
  • 100 g rosiner
  • 100 g grofthakkede peanuts

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en tykbundet gryde, men uden at det bruner. Svits ingefær og hvidløg ved jævn varme i ca. ½ min. Tilsæt suppen og bring den i kog under omrøring.

Skær torsken i mundrette bidder og læg dem i suppen. Lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt limesaft og smag til.

Kokostopping

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg rødløg, kokosmel, rosiner og peanuts ved jævn varme i ca. 2 min. - eller til toppingen er let gylden.

Anret suppen i varme skåle, drys med kokostopping og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %
Print