Ingefærkrydret suppe med torsk og kokos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Med en færdigkøbt suppe som base, kan du på ingen tid lave en lækker forret. Kokos, peanuts, rosiner og rødløg udgør en anderledes og spændende topping.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g renset torskefilet
  • 1½ spsk friskpresset limesaft

Kokostopping

  • 10 g smør
  • 1 grofthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 50 g kokosmel
  • 100 g rosiner
  • 100 g grofthakkede peanuts

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en tykbundet gryde, men uden at det bruner. Svits ingefær og hvidløg ved jævn varme i ca. ½ min. Tilsæt suppen og bring den i kog under omrøring.

Skær torsken i mundrette bidder og læg dem i suppen. Lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt limesaft og smag til.

Kokostopping

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg rødløg, kokosmel, rosiner og peanuts ved jævn varme i ca. 2 min. - eller til toppingen er let gylden.

Anret suppen i varme skåle, drys med kokostopping og server straks.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: