Ingefærkrydret suppe med torsk og kokos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Med en færdigkøbt suppe som base, kan du på ingen tid lave en lækker forret. Kokos, peanuts, rosiner og rødløg udgør en anderledes og spændende topping.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g renset torskefilet
  • 1½ spsk friskpresset limesaft

Kokostopping

  • 10 g smør
  • 1 grofthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 50 g kokosmel
  • 100 g rosiner
  • 100 g grofthakkede peanuts

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en tykbundet gryde, men uden at det bruner. Svits ingefær og hvidløg ved jævn varme i ca. ½ min. Tilsæt suppen og bring den i kog under omrøring.

Skær torsken i mundrette bidder og læg dem i suppen. Lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt limesaft og smag til.

Kokostopping

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg rødløg, kokosmel, rosiner og peanuts ved jævn varme i ca. 2 min. - eller til toppingen er let gylden.

Anret suppen i varme skåle, drys med kokostopping og server straks.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag