Ingefærkrydret suppe med torsk og kokos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Med en færdigkøbt suppe som base, kan du på ingen tid lave en lækker forret. Kokos, peanuts, rosiner og rødløg udgør en anderledes og spændende topping.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g renset torskefilet
  • 1½ spsk friskpresset limesaft

Kokostopping

  • 10 g smør
  • 1 grofthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 50 g kokosmel
  • 100 g rosiner
  • 100 g grofthakkede peanuts

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme i en tykbundet gryde, men uden at det bruner. Svits ingefær og hvidløg ved jævn varme i ca. ½ min. Tilsæt suppen og bring den i kog under omrøring.

Skær torsken i mundrette bidder og læg dem i suppen. Lad dem koge i ca. 3 min. Tilsæt limesaft og smag til.

Kokostopping

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg rødløg, kokosmel, rosiner og peanuts ved jævn varme i ca. 2 min. - eller til toppingen er let gylden.

Anret suppen i varme skåle, drys med kokostopping og server straks.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 52 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: