One pot med linsepasta
&format=webp)
One pot med linsepasta er nem aftensmad, hvor du får en masse gode råvarer samlet i en gryde. En one pot er nem og overskuelig - og giver ikke meget opvask, da alt tilberedes i samme gryde. I denne one pot bruger vi linsepasta, som har et højere indhold af protein og lavere kulhydratindhold end almindelig pasta - men du kan naturligvis også bruge almindelig pasta - gerne penne. Velbekomme!
Ingredienser
One pot
300 g
Søde kartofler i små tern
|
|
---|---|
250 g
Linsepasta
|
|
150 g
Revet mozzarellaost
|
|
250 g
Skyllede hele cherrytomater
|
|
2
Rødløg i tykke både (ca. 150 g)
|
|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
Pynt
50 g
Grofthakkede salte cashewnødder
|
---|
Sådan gør du
One pot
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hvis du bruger almindelig pasta, kan det være retten skal have et par minutter mere, især hvis du bruger fuldkornspasta. Når pastaen er tilpas, er retten klar. Hvis du hakker hele chilien med kerner og de hvide vægge, får du en god styrke på chilien. Men chilier er meget forskellige i styrke, så smag dig frem.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 6,9 g |
Fedt: | 2,9 g |
Kulhydrat: | 11,6 g |
Se hvordan du laver en nem One pot med linsepasta, med en masse gode råvarer samlet i en gryde.
