Bagekartoffel i airfryer
&format=webp)
Bagekartofler i airfryer er super simpelt og lækkert tilbehør til mange forskellige retter. Vask og skrub bagekartoflerne, prik dem med en gaffel, pensl med olie og drys med salt - så klarer din airfryer resten. Resultatet er bløde, bagte kartofler med en sprød, salt skorpe. Toppingen vælger du selv og mulighederne er mange. Vi har valgt en klassisk kryddersmør smagt til med citron og hvidløg til vores bagekartoffel.
Ingredienser
4
Bagekartofler
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Fint salt
|
Kryddersmør
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1 spsk
Finthakket skalotteløg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Finthakket persille
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Flagesalt
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du glemt at få smørret ud af køleskabet, kan du skære tynde skiver af din smør med en ostehøvl - så bliver det meget hurtigt blødt. Du kan også ty til den lette løsning og købe en hvidløgs- eller kryddersmør. Eller måske en smagssat creme fraiche.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6703 kJ / 1602 kcal
Næringsindhold pr. 100g
573 kJ / 137 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 4,7 % | 1,6 g |
Fedt: | 52,8 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 14,3 g |
Bagekartofler i airfryer er super nemt og lækkert tilbehør til mange forskellige retter. Toppingen vælger du selv og mulighederne er mange - prøv med klassisk kryddersmør eller en variant med hytteost, agurk og chiliolie.
