Vi har samlet vores vildt opskrifter med for eksempel krondyr, dyreryg og dådyr. Lad dig inspirere og servér lækre vildtretter med Arlas Inspirationskøkken.
Vildtkødet er mørkt og kraftigt i smagen og går godt i spænd med det syrlige tilbehør så som brombær og æbler. Kødet findes i mange udskæringer, for eksempel dyreryg og dyrekølle, og i sæsonen er det også tilgængeligt i de fleste supermarkeder.
Vildthakkebøffer, eller små stykker vildt i en vildtgryde, er også retter, der egner sig som hverdagsmad - også prismæssigt! Vi har her i temaet samlet en række vildt-opskrifter fra både de firbenede dyr, som fx dådyr og kronhjort, og de tobenede fugle som duer, fasaner og høns.
Herunder finder du vildt-opskrifter, hvor de flestes smagsløg kan være med. Så saml dem du holder af til en omgang med smagfuldt vildtkød og nyd, at efteråret viser sin styrke. Velbekomme!