Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød
45 min

Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød

Tyrkiske falafler oversat til dansk bliver skovturens højdepunkt.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød

Tyrkiske falafler oversat til dansk bliver skovturens højdepunkt.

Antal portioner
  • 6 arabiske fladbrød
  • 75 g salatblade
  • 3 æbler, fx jonagored i tynde både

Fremgangsmåde:

Bland fløde og rasp og lad det trække i ca. 5 min. Rør kyllingekød, salt og peber sammen med flødeblandingen. Form farsen til små kødboller - ca. 24 stk. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kødbollerne i ca. 5 min. - vend dem af og til.

Bland rødkål, fraiche, peberrod og dild sammen. Tilsæt salt og peber og lad salaten trække i køleskabet i ca. 15 min. Smag til.

Varm fladbrødene midt i ovnen. Fordel salat, kødboller, rødkålssalat og æblebåde herpå. Rul dem stramt sammen og vikl et stykke bagepapir omkring. Server straks.

Varmetid

Ca. 2 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %
Print