Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Super lækker lun sandwich med masser af knas fra æbler og rødkål.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 arabiske fladbrød
  • 75 g salatblade
  • 3 æbler, fx jonagored i tynde både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland fløde og rasp og lad det trække i ca. 5 min. Rør kyllingekød, salt og peber sammen med flødeblandingen. Form farsen til små kødboller - ca. 24 stk. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kødbollerne i ca. 5 min. - vend dem af og til.

Bland rødkål, fraiche, peberrod og dild sammen. Tilsæt salt og peber og lad salaten trække i køleskabet i ca. 15 min. Smag til.

Varm fladbrødene midt i ovnen. Fordel salat, kødboller, rødkålssalat og æblebåde herpå. Rul dem stramt sammen og vikl et stykke bagepapir omkring. Server straks.

Varmetid

Ca. 2 min. ved 200°.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag