Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød - Opskrifter - Arla

Kyllingekødboller med rødkålssalat i fladbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Super lækker lun sandwich med masser af knas fra æbler og rødkål.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 arabiske fladbrød
  • 75 g salatblade
  • 3 æbler, fx jonagored i tynde både

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland fløde og rasp og lad det trække i ca. 5 min. Rør kyllingekød, salt og peber sammen med flødeblandingen. Form farsen til små kødboller - ca. 24 stk. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kødbollerne i ca. 5 min. - vend dem af og til.

Bland rødkål, fraiche, peberrod og dild sammen. Tilsæt salt og peber og lad salaten trække i køleskabet i ca. 15 min. Smag til.

Varm fladbrødene midt i ovnen. Fordel salat, kødboller, rødkålssalat og æblebåde herpå. Rul dem stramt sammen og vikl et stykke bagepapir omkring. Server straks.

Varmetid

Ca. 2 min. ved 200°.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: