Minikødboller på sprøde fladbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

En bid af Tyrkiet: Okse- og lammekødsboller med hvid ost og yoghurtdressing.

Ingredienser

Antal portioner

Minikødboller

Dressing

  • 4 arabiske fladbrød
  • 1 liter romainesalat i grove stykker
  • ½ agurker i tynde stave
  • 3 høvlede gulerødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Minikødboller

Mos osten og kom den i en skål sammen med kød, persille, hvidløg og krydderier. Bland ingredienserne sammen og form 32 minikødboller - tryk dem let flade. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande og steg 16 minikødboller ved svag varme ca. 2½ min. på hver side. Tag kødbollerne op og hold dem varme. Steg resten.

Dressing

Rør imens yoghurt med salt og peber. Smag dressingen til.

Varm brødene på en plade midt i ovnen - de skal være sprøde.

Ved serveringen

Fordel grøntsager, minikødboller og dressing på de sprøde brød og server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: