Minikødboller på sprøde fladbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

En bid af Tyrkiet: Okse- og lammekødsboller med hvid ost og yoghurtdressing.

Ingredienser

Antal portioner

Minikødboller

Dressing

  • 4 arabiske fladbrød
  • 1 liter romainesalat i grove stykker
  • ½ agurk i tynde stave
  • 3 høvlede gulerødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Minikødboller

Mos osten og kom den i en skål sammen med kød, persille, hvidløg og krydderier. Bland ingredienserne sammen og form 32 minikødboller - tryk dem let flade. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande og steg 16 minikødboller ved svag varme ca. 2½ min. på hver side. Tag kødbollerne op og hold dem varme. Steg resten.

Dressing

Rør imens yoghurt med salt og peber. Smag dressingen til.

Varm brødene på en plade midt i ovnen - de skal være sprøde.

Ved serveringen

Fordel grøntsager, minikødboller og dressing på de sprøde brød og server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: