Minikødboller på sprøde fladbrød

Bedømmelse

(6 vurderinger)

1 timer

En bid af Tyrkiet: Okse- og lammekødsboller med hvid ost og yoghurtdressing.

Ingredienser

Antal portioner

Minikødboller

Dressing

  • 4 arabiske fladbrød
  • 1 liter romainesalat i grove stykker
  • ½ agurker i tynde stave
  • 3 høvlede gulerødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Minikødboller

Mos osten og kom den i en skål sammen med kød, persille, hvidløg og krydderier. Bland ingredienserne sammen og form 32 minikødboller - tryk dem let flade. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande og steg 16 minikødboller ved svag varme ca. 2½ min. på hver side. Tag kødbollerne op og hold dem varme. Steg resten.

Dressing

Rør imens yoghurt med salt og peber. Smag dressingen til.

Varm brødene på en plade midt i ovnen - de skal være sprøde.

Ved serveringen

Fordel grøntsager, minikødboller og dressing på de sprøde brød og server straks.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 25 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: