Tigerrejer i ostetempura
45 min

Tigerrejer i ostetempura

Indbagte friturestegte rejer med feldsalat og ostestave vendt i persille og citronskal.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tigerrejer i ostetempura

Indbagte friturestegte rejer med feldsalat og ostestave vendt i persille og citronskal.

Antal portioner

Tempuradej

  • ½ liter rapsolie
  • 20 pillede rå tigerrejer med halevifte

Gremolata

  • ½ liter renset feldsalat
  • 4 både af citroner

Fremgangsmåde:

Tempuradej

Rør mel og vand sammen til en jævning og pisk øl i. Vend ost og salt i dejen. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.

Lad olien blive godt varm i en lille tykbundet gryde. Prøv evt. med et stykke brød om olien er varm nok. Dyp rejerne i dejen - hold fast i halen og kom dem i den varme olie. Steg dem i ca. 1 min. Tag dem og læg dem på fedtsugende papir.

Gremolata

Bland persille og citronskal sammen. Vend ostestavene heri.

Ved serveringen

Fordel salat og citronbåde på 4 tallerkener. Læg herpå de friturekogte rejer og ostestavene vendt i gremolata. Server straks.

Tip

Server evt. ad 2 omgange så rejerne er frisk friturekogte.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 60 %
Print