Tigerrejer i ostetempura

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Indbagte friturestegte rejer med feldsalat og ostestave vendt i persille og citronskal.

Ingredienser

Antal portioner

Tempuradej

  • ½ liter rapsolie
  • 20 pillede rå tigerrejer med halevifte

Gremolata

  • ½ liter renset feldsalat
  • 4 både af citroner

Sådan gør du

Sådan gør du

Tempuradej

Rør mel og vand sammen til en jævning og pisk øl i. Vend ost og salt i dejen. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.

Lad olien blive godt varm i en lille tykbundet gryde. Prøv evt. med et stykke brød om olien er varm nok. Dyp rejerne i dejen - hold fast i halen og kom dem i den varme olie. Steg dem i ca. 1 min. Tag dem og læg dem på fedtsugende papir.

Gremolata

Bland persille og citronskal sammen. Vend ostestavene heri.

Ved serveringen

Fordel salat og citronbåde på 4 tallerkener. Læg herpå de friturekogte rejer og ostestavene vendt i gremolata. Server straks.

Tip

Server evt. ad 2 omgange så rejerne er frisk friturekogte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 60 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: