Tigerrejer i ostetempura

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Indbagte friturestegte rejer med feldsalat og ostestave vendt i persille og citronskal.

Ingredienser

Antal portioner

Tempuradej

  • ½ liter rapsolie
  • 20 pillede rå tigerrejer med halevifte

Gremolata

  • ½ liter renset feldsalat
  • 4 både af citroner

Sådan gør du

Sådan gør du

Tempuradej

Rør mel og vand sammen til en jævning og pisk øl i. Vend ost og salt i dejen. Pisk æggehviden stiv og vend den i dejen.

Lad olien blive godt varm i en lille tykbundet gryde. Prøv evt. med et stykke brød om olien er varm nok. Dyp rejerne i dejen - hold fast i halen og kom dem i den varme olie. Steg dem i ca. 1 min. Tag dem og læg dem på fedtsugende papir.

Gremolata

Bland persille og citronskal sammen. Vend ostestavene heri.

Ved serveringen

Fordel salat og citronbåde på 4 tallerkener. Læg herpå de friturekogte rejer og ostestavene vendt i gremolata. Server straks.

Tip

Server evt. ad 2 omgange så rejerne er frisk friturekogte.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 60 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: