Vil du have en pizza, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og giver den helt rigtige ostefornemmelse, er mozzarella tern bedst på pizza. De kombinerer funktionalitet og smag på en måde, som ingen anden ost helt kan matche.
Arla Karolines Køkken® Pizzatopping 40+ 200 g
Arla Karolines Køkken® pizzatopping smelter nemt og jævnt i ovnen og giver dine pizzaer og andre ovnretter en smuk gylden overflade.
- Pizzatopping
- Mild smag
- Velegnet til pizza og andre ovnretter
- Find opskriver på arla.dk/opskrifter
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: MÆLK, palmeolie, kartoffelstivelse, salt, osteløbe (mikrobiel), MÆLKESYREKULTUR. Fremstillet af pasteuriseret mælk.
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
1213 kJ / 291 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
20 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
10 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
3,2 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
1 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
24 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
1,4 gram
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 5°C
Opbevaringsperiode
90
Genbrug
EMBALLAGEN sorteres som plast (blød plast)
Produceret
Denmark
Varenummer
583040
Stregkode
5711953138058
Vægt/volumen
200 g
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Hvordan laver man sin egen ost?
Risalamande
Brunkagedej
Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®
Hvordan bliver ost produceret?
Hvad er osteløbe?
Kogning af risengrød - høkasse eller ej?
Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste
Rabarbertrifli - Step by step guide
Hvordan laver du brunede kartofler?
Småkager og bagning
Forberedelser af julemiddagen d. 23. december
Hjemmelavet pizza - 10 lækre pizza opskrifter
Mozzarella
Hvad er hvid pizza?
Pizzadej – geniale tips og tricks
Hvornår kommer man ost på pizza?
De bedste oste til pizzaer