Vil du have en pizza, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og giver den helt rigtige ostefornemmelse, er mozzarella tern bedst på pizza. De kombinerer funktionalitet og smag på en måde, som ingen anden ost helt kan matche.

Arla Karolines Køkken® Revet Rød Cheddar 50+ 150 g
Arla Karolines Køkken® revet rød cheddar bringer en udsøgt smag og konsistens til dine retter. Takket være dens fremragende smelteevne er den som skabt til topping på nachos, burgere og fajitas.
- Revet ost
- Cheddar
- God smelteevne
- God til pizza, nachos, lasagne og andre ovnretter
- Find opskrifter på arla.dk/opskrifter
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler

Halloumi

Hvordan laver man sin egen ost?

Risalamande

Brunkagedej

Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®

Hvordan bliver ost produceret?

Hvad er osteløbe?

Kogning af risengrød - høkasse eller ej?

Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste

Rabarbertrifli - Step by step guide

Hvordan laver du brunede kartofler?

Småkager og bagning

Forberedelser af julemiddagen d. 23. december

Hjemmelavet pizza - 10 lækre pizza opskrifter

Hvad er hvid pizza?

Pizzadej – geniale tips og tricks

Hvornår kommer man ost på pizza?

De bedste oste til pizzaer

Perfekt pizza derhjemme – med det rette udstyr
