Arla Karolines Køkken® blev først en del af Arla Foods i 2003 – dog startede Karolines Køkken® allerede i 1962 i et beskedent og mørkt kælderlokale i Sonnesgade i Aarhus. Her afvejede og afprøvede to husholdningslærerinder de første opskrifter i den senere hastigt voksende og populære serie af Karoline® løsblade, kogebøger mm.

Arla Karolines Køkken® Salatost i tern m. pers/hvidløg 50+ 410 g
Arla Karolines Køkken® salatost med persille og hvidløg giver dine salater og varme retter et løft. Den er perfekt til alt lige fra bulgursalat til tærter.
- Salatost i tern
- Genluksbæger med si
- Find opskrifter på arla.dk/opskrifter
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler

Halloumi

Hvordan laver man sin egen ost?

Risalamande

Brunkagedej

Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®

Hvordan bliver ost produceret?

Hvad er osteløbe?

Kogning af risengrød - høkasse eller ej?

Hvordan bliver pizzabunden sprød?

Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste

Rabarbertrifli - Step by step guide

Hvordan laver du brunede kartofler?

Småkager og bagning
