Arla® Koldskål med tykmælk, æg og kammerjunker 4,1% 224 g
Arla Koldskål med tykmælk og æg smager lige så godt som den hjemmelavede, for vi har ikke sparet på æg, vanilje og tykmælk. Her får du den friske og fyldige smag og den rigtige, cremede konsistens. Spis den som du plejer med kammerjunkere eller frisk frugt
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: Koldskål:TYKMÆLK (45,5%), KÆRNEMÆLK (45,5%), sukker (5%), pasteuriserede ÆG (3%), citronsaft, naturlig aroma, vaniljeekstrakt, surhedsregulerendemiddel (citronsyre), vaniljekorn, MÆLKESYRE KULTUR. Minikammerjunkere: HVEDEMEL, GRAHAMSMEL, sukker, rapsolie, palmeolie, sigtet RUGMEL, salt, naturlig aroma, VALLEPULVER, hævemiddel (E500).
Allergener
indeholder: Æg og produkter på basis af æg, Rug, Hvede, Mælk og produkter på basis af mælk, Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis heraf
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
480 kJ / 114 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
4,1 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
1,7 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
15 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
9,9 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,17 gram
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 5°C
Opbevaringsperiode
9
Åbnet 3-4 dage
Produceret
Denmark
Varenummer
24432
Stregkode
5760466976787
Vægt/volumen
224 g
Relaterede opskrifter
Alle Arla® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Hjemmelavet pizza - 10 lækre pizza opskrifter
Kan man fryse fløde?
Græsk yoghurt
Yoghurt
Laktosefri fløde
Madlavningsfløde
Koldskål
Ymer
Gedeost
Hvad skal vi spise?
Hvad er et osteklæde?
Er en mælkekarton klimavenlig?
Hvordan bliver lastbiler bæredygtige?
Køer på græs
Arlas danske landmænd producerer strøm fra vedvarende energikilder
Hvordan laver man fløde?
Hvad er økologi?
Hvorfor er madspild et problem?