Æg-og-bacon-muffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Små delikate æggemuffins med bacon, som er rigtig gode til madpakken.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 stk

  • 125 g bacon i tynde skiver
  • 10 g smør
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 8 æg
  • 4 spsk letmælk
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær baconskiverne i strimler og kom dem i en kold pande. Steg baconen ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Lad baconstykkerne dryppe af på køkkenrulle. Smelt smørret i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits spinaten i ca. 1 min. til den er faldet sammen. Hak spinaten fint. Pisk æg, mælk, salt og peber med en håndmixer i ca. ½ min. Tilsæt spinat og pisk i yderligere ca. 10 sek. Hæld æggeblandingen i 12 små silikonemuffinsforme (a ca. ¾ dl). Fordel den stegte bacon på toppen og bag de 12 æggemuffins på en plade med bagepapir. Lad de små muffins køle lidt af, tag dem op af formene og køl helt af. Læg evt. de afkølede æg-og-bacon-muffins i små papirsforme, hvis de skal med i madpakken.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tips

Du kan bruge de små æg-og-bacon-muffins til madpakken. Server dem fx sammen med gnavegrønt og en dip rørt af Buko® Grøn pikant og cremefraiche.
De små muffins kan også spises lune, fx til brunch.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,9 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 66 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: