Ananas- og ingefærmuffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Svampede og lækre muffins med et skønt pift af ingefær.

Ingredienser

2 muffins pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

Ananas-ingefærmuffins

  • 4 store æg
  • 350 g rørsukker (ca. 4 dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 4 tsk bagepulver
  • 2 dl ananasjuice
  • 2 dl Arla A38® naturel 3,5% Naturel 3,5%
  • 200 g frisk ananas i grove stykker

Flødeostecreme

Sådan gør du

Sådan gør du

Ananas-ingefærmuffins

Pisk æggene godt med sukker. Bland mel, ingefær og bagepulver sammen og vend det (evt. drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Tilsæt ananasjuice og det syrnede produkt - vend til sidst hakket ananas i dejen. Fordel dejen i 24 smurte muffinforme og bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Flødeostecreme

Rør flødeost med flormelis og ananasjuice. Smør cremen på toppen af de lune muffins eller server den i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tips

Flødeostecremen kan stå tildækket i køleskabet op til to døgn. A38 3,5% kan erstattes af A38 1,5% eller A38 0,5%.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 24350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: