Ananas- og ingefærmuffins
1 timer

Ananas- og ingefærmuffins

Svampede og lækre muffins med et skønt pift af ingefær.
Fryseegnet
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ananas- og ingefærmuffins

Svampede og lækre muffins med et skønt pift af ingefær.

2 muffins pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

Ananas-ingefærmuffins

  • 4 store æg
  • 350 g rørsukker (ca. 4 dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 4 tsk bagepulver
  • 2 dl ananasjuice
  • 2 dl Arla A38® naturel 3,5%
  • 200 g frisk ananas i grove stykker

Flødeostecreme

Fremgangsmåde:

Ananas-ingefærmuffins

Pisk æggene godt med sukker. Bland mel, ingefær og bagepulver sammen og vend det (evt. drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Tilsæt ananasjuice og det syrnede produkt - vend til sidst hakket ananas i dejen. Fordel dejen i 24 smurte muffinforme og bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Flødeostecreme

Rør flødeost med flormelis og ananasjuice. Smør cremen på toppen af de lune muffins eller server den i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tips

Flødeostecremen kan stå tildækket i køleskabet op til to døgn. A38 3,5% kan erstattes af A38 1,5% eller A38 0,5%.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 24350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 31 %
Print