Ananas- og ingefærmuffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Svampede og lækre muffins med et skønt pift af ingefær.

Ingredienser

2 muffins pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

Ananas-ingefærmuffins

  • 4 store æg
  • 350 g rørsukker (ca. 4 dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5¼ dl)
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 4 tsk bagepulver
  • 2 dl ananasjuice
  • 2 dl Arla A38® naturel 3,5% Naturel 3,5%
  • 200 g frisk ananas i grove stykker

Flødeostecreme

Sådan gør du

Sådan gør du

Ananas-ingefærmuffins

Pisk æggene godt med sukker. Bland mel, ingefær og bagepulver sammen og vend det (evt. drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Tilsæt ananasjuice og det syrnede produkt - vend til sidst hakket ananas i dejen. Fordel dejen i 24 smurte muffinforme og bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Flødeostecreme

Rør flødeost med flormelis og ananasjuice. Smør cremen på toppen af de lune muffins eller server den i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tips

Flødeostecremen kan stå tildækket i køleskabet op til to døgn. A38 3,5% kan erstattes af A38 1,5% eller A38 0,5%.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 24350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: