Cupcakes med hindbær og blåbær - Opskrifter - Arla

Cupcakes med hindbær og blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 3 æg
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 1 dl mælk
  • 50 g smør - smeltet
  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 125 g hindbær (ca. 2 dl)
  • 125 g friske blåbær (ca. 2 dl)

Fyld

  • 12 muffinsforme

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mælk og smør heri. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggeblandingen sammen med bærrerne. Fordel dejen i muffinsformene (3-4 spsk i hver) og bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen. Lad de 12 cup cakes køle af på en bagerist.

Fyld

Rør kvark, bær og flormeis sammen. Skær et kegleformet hul i toppen af de 12 kager og fordel fyldet heri. Læg låget tilbage på kagen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Frysetip

Lad kagerne tø på køkkenbordet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: