Cupcakes med hindbær og blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 3 æg
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 1 dl mælk
  • 50 g smør - smeltet
  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 125 g hindbær (ca. 2 dl)
  • 125 g friske blåbær (ca. 2 dl)

Fyld

  • 12 muffinsforme

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mælk og smør heri. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggeblandingen sammen med bærrerne. Fordel dejen i muffinsformene (3-4 spsk i hver) og bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen. Lad de 12 cup cakes køle af på en bagerist.

Fyld

Rør kvark, bær og flormeis sammen. Skær et kegleformet hul i toppen af de 12 kager og fordel fyldet heri. Læg låget tilbage på kagen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Frysetip

Lad kagerne tø på køkkenbordet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag