Cupcakes med hindbær og blåbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

Disse cupcakes er lækre muffins fyldt med bær og sødt kvarkfyld.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 3 æg
  • 175 g sukker (ca. 2 dl)
  • 1 dl mælk
  • 50 g smør - smeltet
  • 225 g hvedemel (ca. 4 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 125 g hindbær (ca. 2 dl)
  • 125 g friske blåbær (ca. 2 dl)

Fyld

  • 12 muffinsforme

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mælk og smør heri. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggeblandingen sammen med bærrerne. Fordel dejen i muffinsformene (3-4 spsk i hver) og bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen. Lad de 12 cup cakes køle af på en bagerist.

Fyld

Rør kvark, bær og flormeis sammen. Skær et kegleformet hul i toppen af de 12 kager og fordel fyldet heri. Læg låget tilbage på kagen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Frysetip

Lad kagerne tø på køkkenbordet.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: