Julekager

60+ min

Julekager med glasur er både smukke at se på, sjove at bage og dejlige at sætte tænderne i. Julekager pynter både i kagedåsen, på småkagefadet - og på juletræ eller grangrene. Lav et hul i den nybagte julekage, så er det nemt at sætte en snor i, når julekagen er kølet af.

Julekager
Mere inspiration

Denne dej meget nem at arbejde med - selv for små kokke, der vil hjælpe med julebagningen.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10401 kJ / 2486 kcal

Energifordeling:
Fiber: 13,8 g
Protein: 6,5 %
Kulhydrat: 61,4 %
Fedt: 32,1 %
Frysetip

Julekagerne kan fryses uden glasur.

Tip

Prik med en kødnål et hul i julekagerne straks de kommer ud af ovnen. Bind fx en guldsnor i de afkølede kager og hæng dem på juletræet.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser