Julekager med glasur er både smukke at se på, sjove at bage og dejlige at sætte tænderne i. Julekager pynter både i kagedåsen, på småkagefadet - og på juletræ eller grangrene. Lav et hul i den nybagte julekage, så er det nemt at sætte en snor i, når julekagen er kølet af.
Denne dej meget nem at arbejde med - selv for små kokke, der vil hjælpe med julebagningen.
Julekagerne kan fryses uden glasur.
Prik med en kødnål et hul i julekagerne straks de kommer ud af ovnen. Bind fx en guldsnor i de afkølede kager og hæng dem på juletræet.
10441 kJ / 2495 kcal
1614 kJ / 386 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 6,5 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 61,4 % | 58,2 g |
Fedt: | 32,1 % | 14 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.