Julekager

Julekager

60+ min
Fryseegnet

Julekager med glasur er både smukke at se på, sjove at bage og dejlige at sætte tænderne i. Julekager pynter både i kagedåsen, på småkagefadet - og på juletræ eller grangrene. Lav et hul i den nybagte julekage, så er det nemt at sætte en snor i, når julekagen er kølet af.

Mere inspiration

Denne dej meget nem at arbejde med - selv for små kokke, der vil hjælpe med julebagningen.

Velbekomme!
Frysetip

Julekagerne kan fryses uden glasur.

Tip

Prik med en kødnål et hul i julekagerne straks de kommer ud af ovnen. Bind fx en guldsnor i de afkølede kager og hæng dem på juletræet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10401 kJ / 2486 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1620 kJ / 387 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 6,5 % 6,2 g
Kulhydrat: 61,4 % 58,6 g
Fedt: 32,1 % 14 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser