Kirsebærmuffins med lakrids

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

1 timer

Så er kagen til kaffen sikret.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

  • 75 g blødt smør
  • 150 g rørsukker (ca. 1¾ dl)
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • ¼ liter Arla A38® Mild hindbær 0,5% Mild hindbær 0,5%
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl grofthakkede tørrede kirsebær eller blandede tørrede bær
  • 1½ tsk knust engelsk lakrids

Glasur

Pynt

  • grofthakkede tørret kirsebær eller blandede tørrede bær
  • knust engelsk lakrids

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt sammen. Pisk æggene i et af gangen og vend det syrnede produkt i. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med de tørrede bær og knust lakrids. Fordel dejen i 12 papirmuffinsforme og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Glasur

Rør flormelis og det syrnede produkt sammen. Fordel glasuren på de 12 muffins og drys med de hakkede tørrede bær og den knuste lakrids.

Bagetid

20-25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,4 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 78 %
  • Fedt: 20 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: