11784 kJ / 2816 kcal
451 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 22,5 % | 6 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 12,3 g |
Fedt: | 31 % | 3,8 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
20 g
Smør
|
|
---|---|
6
Kyllingeoverlår (ca. 1⅕ kg)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Små friske røde chilipebre
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2
Hakkede løg
|
|
320 g
Løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
2 spsk
Mild paprika
|
|
1½ spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
6 stilke
Bladselleri i 3 cm stykker (ca. 150 g)
|
|
---|---|
2
Røde peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|