En ost med dybde, karakter og dansk oprindelse
Hos Riberhus® har vi en forkærlighed for de kraftigere varianter – oste, der har fået tid til at modne og folde sig ud i både smag og struktur. Ekstra Lagret Danbo 45+ er netop sådan en ost. Med over 30 ugers lagring byder den på en kraftfuld og intens smag, der henvender sig til dig, der holder af ost med kant og karakter.
Lang modningstid. Ægte håndværk.
Riberhus® Ekstra Lagret Danbo er modnet i mere end 30 uger under kontrollerede forhold. Det er i netop denne tålmodige lagringsproces, at osten udvikler sin rige, markante smagsprofil. Her smager man både det traditionelle håndværk– samlet i en ost, der bygger bro mellem det velkendte og det kraftfulde.
Den er fremstillet i Danmark, af dansk komælk, og bærer det officielle BGB-mærke – et kvalitetsstempel, der forpligter.
Inspiration til måltider med mere smag
Riberhus® Ekstra Lagret Danbo 45+ er oplagt til dig, der ønsker mere dybde i dine måltider. Prøv den på en ristet rugbrød med pocheret æg og tomatsalsa – eller i selskab med sennep, råsyltede rødløg og blåbær, hvor ostens styrke virkelig får modspil. Se flere opskrifter med Riberhus® Ekstra Lagret Danbo 45+ her.