Hvad er A38?

Hvad er A38?

A38® er det mest solgte syrnede mejeriprodukt i Danmark og har været en fast del af dansk madkultur siden 1938. Produktet har en let, cremet konsistens med en blank overflade og god fylde. Smagen er frisk, syrlig og blød. A38 er lavet på mælk syrnet med acidophilus-kultur, der blandt andet er med til at give den karakteristiske syrlige smag, som A38 har. I dag findes A38 i et hav af varianter, der varierer i både smag, fedt- og proteinindhold.

Der er flere forklaringer på produktets særprægede navn. A’et kan stå for Andelsmejeri-ernes Mælkesalg, som var det selskab, der lancerede produktet i 1938. A’et henviser også til den acidophilus-kultur, som produktet indeholder - ud over de almindelige tyk-mælks-bakteriekulturer. 38 stammer fra 1938, hvor produktet først kom på hylderne i danske supermarkeder.

Læs meget mere om A38 her

A38 Varianter