Æggemuffins med cheddar - Opskrifter - Arla

Æggemuffins med cheddar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

40 min

Æggemuffins er skønne og lækre at servere til brunch eller frokost.

Ingredienser

Antal portioner

Æggemuffins

  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 75 g fintsnittet blandet salat
  • 2 spsk karse
  • 2 tsk rapsolie
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Æggemuffins

Rør flødeosten blød med fløde og pisk æggene heri. Tilsæt den revede ost og salt. Læg kalkunskiverne i 8 smurte muffinsforme og fordel æggeblandingen på kødet. Bag de 8 muffins midt i ovnen og lad dem køle let af i formen. Lirk dem forsigtigt ud af muffinsformen.

Bland rødløg og salat i en skål. Fordel karse, olie og peber herpå. Server til de lune muffins.

Bagetid:

20-25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: