Æggemuffins med cheddar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

40 min

Æggemuffins er skønne og lækre at servere til brunch eller frokost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Æggemuffins

  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 75 g fintsnittet blandet salat
  • 2 spsk karse
  • 2 tsk rapsolie
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Æggemuffins

Rør flødeosten blød med fløde og pisk æggene heri. Tilsæt den revede ost og salt. Læg kalkunskiverne i 8 smurte muffinsforme og fordel æggeblandingen på kødet. Bag de 8 muffins midt i ovnen og lad dem køle let af i formen. Lirk dem forsigtigt ud af muffinsformen.

Bland rødløg og salat i en skål. Fordel karse, olie og peber herpå. Server til de lune muffins.

Bagetid:

20-25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 70 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag