Æggemuffins med cheddar

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

40 min

Æggemuffins er skønne og lækre at servere til brunch eller frokost.

Ingredienser

Antal portioner

Æggemuffins

  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 75 g fintsnittet blandet salat
  • 2 spsk karse
  • 2 tsk rapsolie
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Æggemuffins

Rør flødeosten blød med fløde og pisk æggene heri. Tilsæt den revede ost og salt. Læg kalkunskiverne i 8 smurte muffinsforme og fordel æggeblandingen på kødet. Bag de 8 muffins midt i ovnen og lad dem køle let af i formen. Lirk dem forsigtigt ud af muffinsformen.

Bland rødløg og salat i en skål. Fordel karse, olie og peber herpå. Server til de lune muffins.

Bagetid:

20-25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 70 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: