Thai-inspireret lasagne med fisk
60+ min

Thai-inspireret lasagne med fisk

En lidt hot fiskelasagne med frisk grøn salat til.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Thai-inspireret lasagne med fisk

En lidt hot fiskelasagne med frisk grøn salat til.

Antal portioner
  • 600 g frossen helbladet spinat
  • 2 røde peberfrugter i mindre stykker
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ tsk groft salt
  • 12 tørrede lasagneplader
  • 600 g torskefilet i strimler
  • ½ liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe
  • 1½ liter fintstrimlet romainesalat
  • 250 g agurk i mindre stykker
  • 300 g frosne, optøede ærter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • fintstrimlet bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Damp spinaten i en gryde, under låg, i ca. 4 min. Tilsæt peberfrugt, citronskal og ½ tsk af saltet. Svits i ca. 1 min. Læg lasagnen sammen i en lille bradepande (ca. 5 x 22 x 28 cm). Start med ¼ af spinatblandingen, 4 lasagneplader, ⅓ af fisken drysset med lidt af saltet, ⅓ af suppen. Gentag og afslut med spinat - tryk evt. lidt sammen, så suppen dækker godt. Dæk med alufolie og bag lasagnen midt i ovnen. Fjern folien efter ca. 35 min. og bag lasagnen færdig. Lad den hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Vend romainesalat, agurk og ærter sammen. Drys med salt og peber. Pynt lasagnen med persille og server den med salat til.

Tip

I stedet for frossen spinat kan du bruge frisk spinat.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,6 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 14 %
Print