Arla® Kærnemælk 0,3% 1 L
Arla® Kærnemælk har et fedtindhold på 0,3% og hører sammen med skummet- og minimælk til de magreste typer mælk. Arla® Kærnemælk er mærket med det grønne nøglehul, der guider til et sundere valg.
Til forskel fra mælk er kærnemælk syrnet. Smagen er aromatisk, frisk og syrlig. Kærnemælk kan drikkes, som den er eller bruges til at lave koldskål. Men kærnemælk kan også bruges i meget andet madlavning, fx dressinger, bagværk og smoothies.
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: MÆLK, MÆLKESYREKULTUR
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
143 kJ / 34 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
0,3 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
0,2 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,3 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,11 gram
|
|
Kalcium
pr. 100 g
124 mg
|
|
Fosfor
pr. 100 g
97 mg
|
|
Riboflavin
pr. 100 g
0,17 mg
|
|
Vitamin B12
pr. 100 g
0,49 mcg
|
Opbevaringstemperatur
BEDST FØR Uåbnet: +5 °C. Se kartonens top. Åbnet: 2-3 dage i køleskab (+5 °C).
Opbevaringsperiode
8
Produceret
Denmark
Varenummer
9161
Stregkode
5700426101613
Vægt/volumen
1 l
Relaterede opskrifter
Alle Arla® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Hjemmelavet pizza - 10 lækre pizza opskrifter
Græsk yoghurt
Yoghurt
Madlavningsfløde
Koldskål
Ymer
Laktosefri fløde
Kan man fryse fløde?
Gedeost
Hvad skal vi spise?
Hvad er et osteklæde?
Er en mælkekarton klimavenlig?
Hvordan bliver lastbiler bæredygtige?
Arlas danske landmænd producerer strøm fra vedvarende energikilder
Køer på græs
Hvad er økologi?
Hvordan laver man fløde?
Hvorfor er madspild et problem?