Arla® Koldskål med tykmælk og æg 2% 1 L
Arla® koldskål med tykmælk og æg smager lige så godt, som den hjemmelavede, for vi har ikke sparet på æg, vanilje og tykmælk. Her får du den friske og fyldige smag og den rigtige, cremede konsistens. Spis den som du plejer med kammerjunkere eller frisk frugt.
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: KÆRNEMÆLK (45,5%), TYKMÆLK (45,5%), sukker (5%), pasteuriserede ÆG (3%), citronsaft, naturlig aroma, vaniljeekstrakt, surhedsregulerende middel (citronsyre), vaniljekorn, MÆLKESYREKULTUR.
Allergener
indeholder: Æg og produkter på basis af æg, Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
296 kJ / 70 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
2 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
1,2 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
8,7 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
8,7 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,5 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,11 gram
|
Opbevaringstemperatur
Uåbnet: + 5 °C.
Opbevaringsperiode
9
Åbnet: 3-4 dage i køleskab (+5 °C).
Produceret
Denmark
Varenummer
9500
Stregkode
5700426295008
Vægt/volumen
1 l
Relaterede opskrifter
Alle Arla® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Hjemmelavet pizza - 10 lækre pizza opskrifter
Græsk yoghurt
Yoghurt
Kan man fryse fløde?
Madlavningsfløde
Koldskål
Laktosefri fløde
Ymer
Gedeost
Hvad skal vi spise?
Hvad er et osteklæde?
Er en mælkekarton klimavenlig?
Hvordan bliver lastbiler bæredygtige?
Arlas danske landmænd producerer strøm fra vedvarende energikilder
Køer på græs
Hvad er økologi?
Hvordan laver man fløde?
Hvorfor er madspild et problem?