
Arla® Koldskål med tykmælk, æg og kammerjunker 4,1% 224 g
Arla Koldskål med tykmælk og æg smager lige så godt som den hjemmelavede, for vi har ikke sparet på æg, vanilje og tykmælk. Her får du den friske og fyldige smag og den rigtige, cremede konsistens. Spis den som du plejer med kammerjunkere eller frisk frugt
Relaterede opskrifter
Alle Arla® produkter
Relaterede artikler

Halloumi

Hjemmelavet pizza - 10 lækre pizza opskrifter

Yoghurt

Græsk yoghurt

Madlavningsfløde

Koldskål

Ymer

Hvad skal vi spise?

Laktosefri fløde

Gedeost?

Kan man fryse fløde?

Hvad er et osteklæde?

Er en mælkekarton klimavenlig?

Hvordan bliver lastbiler bæredygtige?

Arlas danske landmænd producerer strøm fra vedvarende energikilder

Hvad er økologi?

Køer på græs

Hvorfor er madspild et problem?

Hvordan laver man fløde?
