Rødbedevafler
45 min
•
Grove rødbedevafler til aftensmad - toppet med saftige stegte grøntsager og en cremet grøn pesto. Det er mad, som kan gøre både små og store glade.
Ingredienser
Rødbedevafler - 8 stk.
|
200 g
Grahamsmel
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
3
Æg
|
|
|
2 dl
Mælk
|
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
|
|
350 g
Fintrevne rødbeder
|
Topping
|
1 tsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
450 g
Champignoner i kvarte
|
|
|
200 g
Strimlet savojkål eller spidskål
|
|
|
2
Røde æbler i både (ca. 250 g)
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Persille-bønnepesto
|
1 dåse
Afdryppede, skyllede cannellinibønner (ca. 240 g)
|
|
|---|---|
|
1 dl
Vand
|
|
|
75 g
Revet tex mex ost
|
|
|
½ liter
Blade og bløde stilke af bredbladet persille
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Pynt
|
Blade af bredbladet persille
|
|---|
Sådan gør du
Rødbedevafler
Topping
Persille-bønnepesto
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for vafler kan du lave små tykke pandekager (2-3 spsk dej pr. stk.) som du steger i panden i lidt gyldent smør.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
378 kJ / 90 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,2 g |
| Protein: | 5,3 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 10,6 g |