BUKO® Økologisk Flødeost Naturel 25% 150 g

BUKO® Økologisk Flødeost Naturel 25% 150 g
Køb her

BUKO® Økokologisk Flødeost Naturel 25% er en cremet økologisk flødeost med 25% fedt. Osten er særdeles velegnet til at jævne supper, saucer og gryderetter. Tilsat forskellige krydderurter er den glimrende i en sandwich eller som topping på en bagt kartoffel eller på en bøf.

- Økologisk naturel flødeost
- Cremet konsistens
- Velegnet på brød, i en varm ret eller en dessert

Ernæringsinfo

Ingredienser

Ingredienser: Pasteuriseret FLØDE* og SKUMMETMÆLK*, salt, mælkesyrekultur. *økologisk ingrediens.

Allergener

indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk

Ernæringsværdier

Energi
pr. 100 g 1036 kJ / 251 Kcal
Fedt
pr. 100 g 25 gram
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g 16 gram
Kulhydrater
pr. 100 g 2,8 gram
heraf sukkerarter
pr. 100 g 2,8 gram
Protein
pr. 100 g 4,5 gram
Salt
pr. 100 g 0,5 gram

Opbevaringstemperatur

Opbevares på køl ved 5°C efter køb.

Opbevaringsperiode

100

5 dage ved 5°C.

Produceret

Denmark

Varenummer

102036

Stregkode

5711953047572

Vægt/volumen

150 g

Det store bord

Med BUKO® til bords er du altid i godt selskab. Nyd din favorit på brød, i en varm ret, en dessert eller andet – kun fantasien sætter grænser! Du kan bruge ostene fra BUKO® til både morgenbordet, frokosten, aftensmaden og dessertbordet.

Det store bord

BUKO® Økologisk Flødeost Naturel 25% – Ren, økologisk cremethed til alle dagens måltider

Hvis du elsker en helt ren, mild og cremet flødeost, så er BUKO® Økologisk Flødeost Naturel 25% den ultimative flødeost i køkkenet. Den har en rund og fyldig konsistens, der gør den perfekt til både brød, varme retter og desserter.

Naturlig, økologisk og uimodståeligt cremet

BUKO® Økologisk Flødeost Naturel er fremstillet efter klassiske mejeritraditioner og tilhører kategorien friskost — en ostetype, der hverken presses eller lagres. Den bløde struktur og naturlige syrlighed gør den oplagt til alt fra bagning til morgenmad. Du kan lære mere om, hvad friskost er, i vores artikel om friskost i vores leksikon.

Flødeost er en frisk, smørbar ost, der består af fløde, mælkesyrekultur og salt. Den blev opfundet tilbage i 1872 og bruges i dag i både søde og salte retter. Læs mere om flødeost.

Sådan kan du bruge BUKO® Økologisk Flødeost Naturel

Den bløde, neutrale smag gør den til en af de mest alsidige flødeoste i BUKO®-sortimentet:

På brød og bagværk

Smør den på nybagte boller, ristet rugbrød eller sprødt knækbrød. Den milde smag gør den perfekt som base for toppings som tomat, avokado eller friske krydderurter.

I varme retter

Den cremede struktur er ideel til:

  • jævning af supper
  • cremede saucer
  • fyld til tærter
  • gryderetter med grøntsager eller kød

I desserter

Den naturlige smag og faste konsistens gør den perfekt i:

Opskrifter med flødeost

Vil du sætte gang i kreativiteten, kan du finde inspiration i nogle af vores mest populære opskrifter, hvor naturel flødeost spiller en vigtig rolle:

Alle opskrifterne finder du i vores opskriftsunivers.

Relaterede produkter

Hvis du elsker flødeost, så prøv også:

BUKO® Økologisk Flødeost Naturel er en sand favorit til dig, der ønsker økologi og en mild smag, som passer perfekt ind i både hverdagens og weekendens retter.