Vil du have en pizza, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og giver den helt rigtige ostefornemmelse, er mozzarella tern bedst på pizza. De kombinerer funktionalitet og smag på en måde, som ingen anden ost helt kan matche.
Arla Karolines Køkken® Risalamande m. kirsebærsauce 9,5% 150 g
Arla Karolines Køkken® risalamande har en dejlig smag af fløde og vanilje. Risalamande er den hurtige vej til en god og velsmagende dessert. Der er allerede tilsat kirsebærsauce, så den er klar til servering med det samme.
- Risalamande
- God og velsmagende dessert
- Smager godt med kirsebærsauce
- Find opskrifter på arla.dk/opskrifter
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: SØDMÆLK (61,9%), FLØDE (21,6%), ris (10%), sukker (4%), MANDELSPLITTER (1,5%), stabilisatorer (E407, E410, E412, E472b, E508, E1442), gelatine (okse), vaniljeekstrakt, aroma, formalet vaniljestang, salt. KIRSEBÆRSAUCE 25g. Ingredienser: Kirsebær (40%), sukker (25%), kirsebærjuice (10%), vand, fortykningsmiddel (E1442, E415, E410), naturlig aroma, surhedsregulerende middel (E330).
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk, Mandel, Nødder og produkter på basis heraf
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
725 kJ / 174 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
9,4 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
5,6 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
18,8 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
11,5 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,1 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,1 gram
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst +5°C
Opbevaringsperiode
7
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
69947
Stregkode
5760466803540
Vægt/volumen
150 g
Relaterede opskrifter
Alle Arla Karolines Køkken® produkter
Relaterede artikler
Halloumi
Hvordan laver man sin egen ost?
Risalamande
Brunkagedej
Få 135 sunde hverdagsopskrifter med Arla Karolines Køkken®
Hvordan bliver ost produceret?
Hvad er osteløbe?
Kogning af risengrød - høkasse eller ej?
Danske ostetyper: Opdag 5 danske oste
Rabarbertrifli - Step by step guide
Hvordan laver du brunede kartofler?
Småkager og bagning
Forberedelser af julemiddagen d. 23. december
Chokolade
Alt om kiwi
Alt om jordbær