Smagen kan være kylling, oksekød, tomat og forskellige krydderier.
Det er et nemt og hurtigt mellemmåltid. Kopnudlerne skal blot tilsættes indholdet fra en lille pose med en blanding af forskellige tørrede smagsingredienser og overhældes med kogende vand, og så er de spiseklare i løbet af få minutter.
Kopnudler består af 80-90 procent nudler, og resten er forskellige tilsætningsstoffer, ekstrakter og tørrede grøntsager.
Et eksempel på en indholdsdeklaration:
Nudler: 52,6g, Hvedemel, Planteolie, Salt, Smagsforstærker (E 621), Løg, Laktose, Syre (E 330), Melbehandlingsmiddel (E 500, E 451), Antioxidant (E 306), Soya, Suppepulver: 11,8g, Glukosesirup, Maltodekstrin, Svampeekstrakt (13,23% i suppepulveret), Salt, Smagsforstærker (E 621), Løg, Svampearoma, Syre (E 330), Paprika, Kylling (4,24% i suppepulveret), Planteolie, Purløg, Gærekstrakt, Fedtpulver (hævemiddel: 341, indeholder mælk), Fortykningsmiddel (E 415), Antiklumpningsmiddel (E 551), Hvid peber, Tørrede grøntsager: 0,6g, Svampe Deklarationskilde: www.superbest.dk/produkt
Kopnudler er fastfood, og ser man nærmere på indholdsdeklarationen og prisen, så er der tale om et dyrt produkt fyldt med tilsætningsstoffer. Kopnudler indeholder stort set ingen vitaminer, mineraler eller fibre, men bidrager kun med tomme kalorier, der tager pladsen op for sundere og bedre fødevarer.