Spaghetti med salt ostesauce og blomkål
30 min

Spaghetti med salt ostesauce og blomkål

En lækker og lidt anderledes måde at bruge den salte, hvide ost på - som en cremet sauce til pasta sammen med blomkål og kylling.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med salt ostesauce og blomkål

En lækker og lidt anderledes måde at bruge den salte, hvide ost på - som en cremet sauce til pasta sammen med blomkål og kylling.

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 400 g kyllingefileter i tynde skiver
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2¼ liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret spaghetti
  • 1 blomkål i små buketter
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 1 spsk blå birkes

Fremgangsmåde:

Blend den hvide ost, hvidløg, sennep og mælk, til blandingen er cremet og ensartet. Stil den salte ostesauce tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 3 min. - vend af og til. Drys med salt og peber.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien ca. 7 min. Tilsæt blomkål og kog i yderligere ca. 3 min. til spaghetti og blomkål er mør uden at være blød. Lad begge dele dryppe af i et dørslag og kom det derefter tilbage i gryden. Tilsæt den salte ostesauce og vend godt rundt . Vend til sidst spinat i (gem lidt til pynt).

Kom spaghetti og grøntsager i et stort fad og fordel det stegte kyllingekød på toppen. Drys birkes ud over retten og server med det samme.

Tip

Du kan udelade de blå birkes og i stedet drysse med groft kværnet peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 23 %
Print